• QUE FER EN CAS DE PERDUA/TROBAMENT D'UNA MASCOTA

  QUE FER EN CAS DE PERDUA/TROBAMENT D'UNA MASCOTA

  Davant d’una situació com aquesta és normal que ens posem nerviosos i no sapiguem com reaccionar, però el primer pas és tranquil·litzar-nos per poder pensar i actuar amb claredat.

 • LA IMPORTÀNCIA D’UNA BONA HIGIENE BUCAL

   

   Les malalties dentals són un problema de salut molt freqüent en els gossos i els gats. Els principals problemes que patiran són: el mal alè, la placa dental i la tosca (coneguda com a “sarro”), problemes que podem evitar amb una bona higiene dental.

   

 • TOXOPLASMOSIS: gats i embarassades

   

  La Toxoplasmosis és una malaltia parasitària que pot afectar a les persones. El Toxoplasma Gondii és un paràsit que viu dins de les cèl·lules del cos i que pot afectar qualsevol animal de sang calenta, com són les persones. La població amb més risc són les dones embarassades, ja que pot produir alteracions en el fetus i, fins i tot, avortament. És molt important ser conscients de que la infecció no es produeix per contacte directe tocant o acariciant al gat,ni tampoc per mossegades o esgarrapades de gat. La gran majoria de gent s’infecta per ingerir carn crua, sobretot xai i porc. Només 1/250 gats elimina quists infectius en femtes.

 • ESTERILITZA'L

   

     Són moltes les raons per les quals és recomanable esterilitzar així com els beneficis que ens aporta en conjunt,  i pocs els motius per no fer-ho.

     Indicador de la responsabilitat i compromís del propietari vers la seva mascota i la societat, ens ajuda cada cop  més a desmitificar totes les "llegendes urbanes" que hi han sobre aquest  tema. 

   

 • DESPARASITACIÓ INTERNA

   

  Les nostres mascotes sovint comparteixen la llar amb criatures,  per aquest motiu, entre d’altres,  la importància d’un bon tractament preventiu en front totes aquelles malalties que ens poden transmetre.

  Els paràsits interns solen ser freqüents tant en gossos com en gats, per tant una bona prevenció i detecció precoç contra aquests ens poden garantir un bon estat de salut de tota la família. 

 • CONEIX EL NOSTRE PLA VACUNAL!

   

    La vacunació ens permet protegir les vostres mascotes front a malalties infeccioses, a l’hora que es fa  una revisió anual on es  poden detectar altres patologies precoçment.

    Per mantenir un estat immunitari correcte és important  portar al dia el pla vacunal corresponent de la  vostra mascota.